www.Srbija4x4.com
Home Page
Lista članova
Offroad Kalendar
Novosti
Forum
Galerija
Ankete
Tekstovi
Internet Linkovi
Ko je prisutan
9 korisnika je prisutno (6 korisnika čita Forum)

Članovi: 0
Gosti: 9

dalje...

Početna stranica foruma Srbija 4x4 Com
   Bla bla
  Kuda ide OFFROAD u Srbiji

Pregleda ovu temu:   1 Anonimnih korisnika:

Dno   Prethodna tema   Sledeća tema
<12
  •  Oceni temu
      Oceni OVU temu
      Odlično
      Dobro
      Prosečno
      Loše
      Očajno
Autor Niz
  •  zemunac
      zemunac
Re: Kuda ide OFFROAD u Srbiji
Home away from home
Član od: 15/1/2007
Iz zemun
Odsutan
Ova tema je ipak o rkanju terenaca pa bi trebali da pustimo ljude koji su u tome da se dogovaraju.
Lako je pricati o druzenju koje se desava ispred kuce,na zlatibor ce ti u vecini slucajeva dolaziti samo ljudi iz Jeep cluba....na Taru zimi dolazi ekipa koju ne zelis ni da gledas...tako da....
Postavljeno: 5/6/2010 0:22
Kreiraj PDF od poruke Štampaj
Vrh
Not too shy to talk
Član od: 19/9/2009
Iz Užice
Odsutan
Ok, jasno, promašio sam temu. Sad mi je jasno zašto imate tako malo sledbenika - previše ste ekstremni a drugo vas i ne zanima.
Postavljeno: 6/6/2010 10:01
Vrh
Webmaster
Član od: 3/5/2005
Iz
Odsutan
Peđa,

ovde nije pitanje kvantiteta, nego kvaliteta. Niko se ne buni što nema više sledbenika. Nije to sekta u pitanju, pa da pokušavamo da te uvučemo unutra
Problem koji muči ljude jeste kvalitet. Jer već ako ljudi ima malo, svi se znaju, u čemu je onda problem da se slože oko par stvari i da sve bude najbolje što može.. A ne, pošto je ovo Balkan, lako je to uzeti kao izgovor!
Postavljeno: 6/6/2010 12:23
Vrh
  •  wrm
      wrm
Home away from home
Član od: 21/11/2007
Iz Beograd
Odsutan
supurovic nebi bio supurovic ...
Postavljeno: 6/6/2010 12:30
Vrh
Just can't stay away
Član od: 31/3/2010
Iz
Odsutan
Pedja , ja sam zainteresovan za takve lagane voznje , pa ako se skupi jos ljudi mogli bi da se provozamo mozda cak i na dan -dva...
Postavljeno: 6/6/2010 18:28
Vrh
Not too shy to talk
Član od: 19/9/2009
Iz Užice
Odsutan
Citat:

mr_w je napisao:
ovde nije pitanje kvantiteta, nego kvaliteta. Niko se ne buni što nema više sledbenika. Nije to sekta u pitanju, pa da pokušavamo da te uvučemo unutra
Problem koji muči ljude jeste kvalitet. Jer već ako ljudi ima malo, svi se znaju, u čemu je onda problem da se slože oko par stvari i da sve bude najbolje što može.. A ne, pošto je ovo Balkan, lako je to uzeti kao izgovor!

Nisam ni rekao da ste sekta, nego mi se čini logično, da, ako neko želi da podigne sport na viši nivo, za to je preduslov da se više ljudi zainteresuje. Tako sam i razumeo to što Lord posebno izdvojio turustičke vožnje u odnosu na takmičarske, a ja sam se u tome pronašao, s obzirom da me takmičenja i sve što uz to ide uopšte ne interesuju.

Dobro je ipak, što ste brzo naglasili da su vama takmičenja prioritet i to između vas koji se već znate tako da mi ostali nemamo tu šta da tražimo.

Citat:

wrm je napisao:

supurovic nebi bio supurovic ...

Ne razumem, koja je svrha ovakvog komentara? Ako imaš nešto da kažeš na moj račun, onda to reci jasno i otvoreno, a ne ovako pilićarski.

Citat:
Mao je napisao:
Pedja , ja sam zainteresovan za takve lagane voznje , pa ako se skupi jos ljudi mogli bi da se provozamo mozda cak i na dan -dva...

Nemam nekog iskustva u organizovanju masovnih 4x4 dešavanja, nadao sam se da bi se to moglo napraviti uz pomoć iskusnijih, ali sam svakako na raspolaganju ko god nameri da se provoza u užičkom kraju. Dogovori mogu da padnu i na forumu a poslaću ti svoj telefon u privatnoj poruci.
Postavljeno: 8/6/2010 10:13
Vrh
 Vrh   Prethodna tema   Sledeća tema
<12

Copyright 2005-2008 by Srbija4x4.Com  |   |