|
Početna stranica foruma Srbija 4x4 Com Bla bla Kuda ide OFFROAD u Srbiji
|
Pregleda ovu temu:
1 Anonimnih korisnika:
Dno Prethodna tema Sledeća tema |
|
| |
|
|
|---|
| Autor | Niz |
|---|
|
Re: Kuda ide OFFROAD u Srbiji | #11 |
|
|---|---|---|---|
|
Home away from home
![]()
Član od: 15/1/2007
Iz zemun
![]() |
Ova tema je ipak o rkanju terenaca pa bi trebali da pustimo ljude koji su u tome da se dogovaraju.
Lako je pricati o druzenju koje se desava ispred kuce,na zlatibor ce ti u vecini slucajeva dolaziti samo ljudi iz Jeep cluba....na Taru zimi dolazi ekipa koju ne zelis ni da gledas...tako da.... |
||
|
Postavljeno: 5/6/2010 0:22
|
|||
|
Re: Kuda ide OFFROAD u Srbiji | #12 |
||
|---|---|---|---|---|
|
Not too shy to talk
![]() Član od: 19/9/2009
Iz Užice
![]() |
Ok, jasno, promašio sam temu. Sad mi je jasno zašto imate tako malo sledbenika - previše ste ekstremni a drugo vas i ne zanima.
|
|||
Postavljeno: 6/6/2010 10:01
|
||||
|
Re: Kuda ide OFFROAD u Srbiji | #13 |
||
|---|---|---|---|---|
|
Webmaster
![]()
Član od: 3/5/2005
Iz
![]() |
Peđa,
ovde nije pitanje kvantiteta, nego kvaliteta. Niko se ne buni što nema više sledbenika. Nije to sekta u pitanju, pa da pokušavamo da te uvučemo unutra ![]() Problem koji muči ljude jeste kvalitet. Jer već ako ljudi ima malo, svi se znaju, u čemu je onda problem da se slože oko par stvari i da sve bude najbolje što može.. A ne, pošto je ovo Balkan, lako je to uzeti kao izgovor! |
|||
Postavljeno: 6/6/2010 12:23
|
||||
|
Re: Kuda ide OFFROAD u Srbiji | #14 |
|
|---|---|---|---|
|
Home away from home
![]()
Član od: 21/11/2007
Iz Beograd
![]() |
supurovic nebi bio supurovic ...
|
||
Postavljeno: 6/6/2010 12:30
|
|||
|
Re: Kuda ide OFFROAD u Srbiji | #15 |
||
|---|---|---|---|---|
|
Just can't stay away
![]()
Član od: 31/3/2010
Iz
![]() |
Pedja , ja sam zainteresovan za takve lagane voznje , pa ako se skupi jos ljudi mogli bi da se provozamo mozda cak i na dan -dva...
|
|||
|
Postavljeno: 6/6/2010 18:28
|
||||
|
Re: Kuda ide OFFROAD u Srbiji | #16 |
||
|---|---|---|---|---|
|
Not too shy to talk
![]() Član od: 19/9/2009
Iz Užice
![]() |
Citat:
Nisam ni rekao da ste sekta, nego mi se čini logično, da, ako neko želi da podigne sport na viši nivo, za to je preduslov da se više ljudi zainteresuje. Tako sam i razumeo to što Lord posebno izdvojio turustičke vožnje u odnosu na takmičarske, a ja sam se u tome pronašao, s obzirom da me takmičenja i sve što uz to ide uopšte ne interesuju. Dobro je ipak, što ste brzo naglasili da su vama takmičenja prioritet i to između vas koji se već znate tako da mi ostali nemamo tu šta da tražimo. Citat:
Ne razumem, koja je svrha ovakvog komentara? Ako imaš nešto da kažeš na moj račun, onda to reci jasno i otvoreno, a ne ovako pilićarski. Citat: Mao je napisao: Nemam nekog iskustva u organizovanju masovnih 4x4 dešavanja, nadao sam se da bi se to moglo napraviti uz pomoć iskusnijih, ali sam svakako na raspolaganju ko god nameri da se provoza u užičkom kraju. Dogovori mogu da padnu i na forumu a poslaću ti svoj telefon u privatnoj poruci. |
|||
Postavljeno: 8/6/2010 10:13
|
||||
Vrh Prethodna tema Sledeća tema |
|

Opcije teme
Odštampaj temu
U nizu
Prvo Najnovije
zemunac

Poseti sajt