|
Početna stranica foruma Srbija 4x4 Com Predlozi i pitanja Auto Bild 4x4 sekcija raste na 16 strana
|
Pregleda ovu temu:
1 Anonimnih korisnika:
Dno Prethodna tema Sledeća tema |
| |
|
|
|---|
| Autor | Niz |
|---|
|
Auto Bild 4x4 sekcija raste na 16 strana | #1 |
||
|---|---|---|---|---|
|
Home away from home
![]()
Član od: 15/7/2005
Iz Beograd
![]() |
Drugari, višegodišnje nastojanje da se stvori jaka outdoor (primarno 4x4) sekcija u nekom domaćem časopisu je urodilo plodom - od 1. jula sam potpisao ekskluzivni ugovor za Auto Bild, a menadžment je prihvatio moju sugestiju da se počev od avgustovskog dvobroja Auto Bilda ova sekcija časopisa poveća na 16 strana.
To znači da će svakog meseca biti na raspolaganju 32 strane koje treba što pametnije upotrebiti. I to što pametnije iz tri ugla: vašeg, kao neke vrste domaće elite najzagriženijih poklonika off-road sporta, zatim iz ugla menadžmenta koji žele da im taj prostor diže čitanost (ali pre svega generiše pare), kao i iz ugla prosečnog čitaoca koji možda ponekad sedne u terenac sa sitnom decom da ode negde u prirodu i nije naložen na takmičenje (ali želi da pročita nešto zanimljivo). Taj prostor neće biti namenjen isključivo 4x4 sadržaju, mada će on biti na njemu svakako dominantan. Biće deljen sa turističkim zanimljivostima (menadžment svakako želi da Auto Bild postane vodeći časopis i kada su sadržaji klasičnog turizma u pitanju), ali i sa drugim outdoor sportovima, u onoj meri koliko partneri koji prodaju opremu za te sportove uspeju da nametnu svoj interes. Dakle, treba postići jedan pametan balans da bi koncepcija opstala na duge staze, za šta sam ubeđen da je moguće. Ono u čemu bih voleo da dobijem vašu pomoć jeste vaše aktivno učešće u slanju informacija na adresu aleksandar.veljkovic@autobild.rs. Šaljite sve što smatrate da bi moglo da bude zanimljivo za populaciju ljubitelja offroad vožnje: najave dešavanja (molio bih da uložite napor da mi najave pošaljete bar mesec dana ranije da bi njihovo objavljivanje imalo smisla), kratke ilustrovane izveštaje sa događaja koje ste organizovali ili na kojima ste učestvovali (sam radim tih 16 strana i jednostavno ne mogu fizički da budem na po više mesta u isto vreme), kao i sve domaće vesti. Voleo bih da povremeno objavim i neki vaš tjunerski projekat, neki kvalitetno odrađen automobil, još ako biste imali i fotografije koje prikazuju čitav proces modifikacije, bilo bi sjajno. Naravno, i objavljivanje intervjua sa istaknutim ličnostima domaće off-road scene (od kojih većina posećuje ovaj forum) takođe dolazi u obzir. Kao i intervjua sa stranim imenima, zašto da ne (ovakvi sadržaji će biti naročito interesantni u zimskim mesecima, kada su mogućnosti za organizaciju dešavanja manje i kada se inače ređe odlazi na teren). Dakle, šaljite na aleksandar.veljkovic@autobild.rs sve što smatrate da bi jedan časopis koji se ozbiljno bavi off-road tematikom trebalo da objavi. Hvala unapred! |
|||
Postavljeno: 5/7/2010 21:58
|
||||
|
Re: Auto Bild 4x4 sekcija raste na 16 strana | #2 |
||
|---|---|---|---|---|
|
Just can't stay away
![]()
Član od: 31/3/2010