|
Početna stranica foruma Srbija 4x4 Com Kupujem, prodajem, menjam KUPUJEM ISUZU TROOPER
|
Pregleda ovu temu:
1 Anonimnih korisnika:
Dno Prethodna tema Sledeća tema |
|
| |
|
|
|---|
| Autor | Niz |
|---|
|
Re: KUPUJEM ISUZU TROOPER | #2 |
|
|---|---|---|---|
|
Not too shy to talk
![]()
Član od: 26/1/2010
Iz Aleksinac
![]() |
Ja imam isuzu trooper 1985god 2.0 motor 12.5l plin trosi zahvalno vozilo delovi ima i nisu mnogo skupi naprimer: vodena pumpa za mercedes 190d kosta 50eura a za isuzu 25, 30eura.Ima moj drug isti kao moj na prodaju troja vrata nije kratak 2.0 motor ima plin
![]() |
||
Postavljeno: 23/7/2010 21:34
|
|||
|
Re: KUPUJEM ISUZU TROOPER | #3 |
|
|---|---|---|---|
|
Just popping in
![]() Član od: 8/7/2010
Iz
![]() |
kazi mi koliko bi mogao da se plati ovaj 1989. god. limarija mu je malo pustila na sajtnama, mislim da je sve ostalo u dobrom stanju.
koliko bi me kostaolo mali servis |
||
Postavljeno: 23/7/2010 21:53
|
|||
|
Re: KUPUJEM ISUZU TROOPER | #4 |
|
|---|---|---|---|
|
Home away from home
![]()
Član od: 9/9/2008
Iz Despotovac
![]() |
postovanje ljubo..ja sam takodje vlasnik isuzua samo sto j moj 2.8 dizel...to su generalno dobri auti znaci u klasi je pajera nissana terana sam sto je bolji od oba
malo je nezgodniji za popravke (tezi za rad) ali kad ga uradis traje...limarija mu nije sjajna ali to je kod svih japanaca...obrati najvise paznje na sasiju ...uzmi stafciger i bodi... |
||
Postavljeno: 24/7/2010 7:57
|
|||
|
Re: KUPUJEM ISUZU TROOPER | #5 |
|
|---|---|---|---|
|
Just popping in
Iz
![]() |
za te pare mogao bih da kupim fiat punta i da se vozim po gradu, ali..... nikako mi se ne svidja takva ideja.
Ipak meni je potreban auto koji moze da ide po losem makadamu, ne svakodnevno, ali volim prirodu i planinu.\ jedini problem imam sto poludim kada me auto ostavi na putu. Nisam spreman da svakodnevo provodim vreme ispod auto ili ispod haube i da on stane u nekoj vukojebini zbog neke sitne gluposti. Vozio sam ladu nivu dve godine sva sreca sluzbenu i ona me je ostavljala na svakih 100 predjenih km negde, dal zbog karburatora, paljenja ili nekakve druge gluposti. Razumem da auto mora da se dovede u neko normalno stanje, ali da svakog meseca dajem po 100 eura za kakve sitnice, vise mi se isplati da iznajmim auto preko renta kar agencije i da bez razmisnjanja vozim ko covek. Slusao sam razlicite price o ISUZU Trooperima, interesuje me da koliko su pouzdani i da li ukoliko ga kupim moram da racunam na velike mesecne izdatke za delove. |
||
Postavljeno: 25/7/2010 15:39
|
|||
|
Re: KUPUJEM ISUZU TROOPER | #6 |
|
|---|---|---|---|
|
Home away from home
![]()
Iz Despotovac
![]() |
pa ljubo ovako stoji stvar..da se ne lazemo planiras da kupis auto 20 i + godina prvo to moras biti svestan znaci vrlo vaznu ulogu igra u kakvom je stanju kad ga kupis...drugo moras takodje da znas da prakticno kupujes '' kamion'' (pa ima sasiju)
znaci sa jedne strane prednost a sa druge mana hehehe...e sad nemoj niko da te laze svaki auto pa i dzip se kvare onoliko koliko ih akas ,rkas,djipas,ripas, pa moze on biti i hummer...za pristojnu voznju svaki dzip od ovih sto ti preporucujemo je dobar...mislim da rece da je to 2.2 benzinac ...to je prosto, sto se motorne grupe tice ,on je cinimi se karburator...sledi ...plin ,kablovi, svecice ,filteri i vozi bajo motor te nece ostaviti ...(moj prijatelj ga ima plin je oko 15/17 l na 100 nikad sta nikad zezao...menjac mu je dosta dobar i kvalitetan ,ako sad nista ne zvrda ,kruni lomi zameni ulje i teraj bar jos 200 k km eee sad ako ti prilegne za srce odma ...kupuj i nadam se da cemo se videti na nekom druzenju.. |
||
Postavljeno: 25/7/2010 18:39
|
|||
|
Re: KUPUJEM ISUZU TROOPER | #7 |
|
|---|---|---|---|
|
Just popping in
Iz
![]() |
Hvala ti puno iskreno potrebna mi je podrska, jer se dvoumim, u koliki rizik ulazim ako bi kupio taj terenac, znam koliko je star, ali mislim kada da fiat nemoze nikad da dosegne tu starost i da bude u takvom dobrom stanju.
Terenac je terenac, preko koje prodavnice auto delova mogu da se nabavljaju delovi za njih i eventualno kontakt telefon od prodavnice gde bi mogao da se raspitam za cenu delova. |
||
Postavljeno: 25/7/2010 20:17
|
|||
|
Re: KUPUJEM ISUZU TROOPER | #8 |
|
|---|---|---|---|
|
Home away from home
![]()
Iz Despotovac
![]() |
pa vidi 90% delova koji crknu kupujes polovno...znaci ostaju ti delovi potrosnitj set za lamelu oko 150 eur komplet lamela korpa i druk lezaj za moj 2.8 npr..jabucice 2100 do 2500 orginalne u ugradnji itd
sve to kad ugradis zaboravis na sledecu zamenu...menjac polovan sa reduktorom je 250 eur itd ..069636935 moj mob pa ako te jos stogod interesuje zovi... ![]() |
||
Postavljeno: 25/7/2010 21:08
|
|||
|
Re: KUPUJEM ISUZU TROOPER | #9 |
|
|---|---|---|---|
|
Just popping in
Iz
![]() |
hvala ti puno, u svakom slucaju javicu ti sta sam odlucio
|
||
Postavljeno: 25/7/2010 23:08
|
|||
|
Re: KUPUJEM ISUZU TROOPER | #10 |
|
|---|---|---|---|
|
Just popping in
Iz
![]() |
ovaj isuzu sto sam nameravao da kupim nije mnogo los.
sasija je dobra, odnosno solidna bez mnogo tragova korozije gumice koje drze kucicu na sasiji su dobre enterijer je uzasan, jer auto nije opran dobrih tri godine, spolja, a unutrasnje pranje nije video od kada je dosao u srbiju 2000 god. ima malo korozije na svim vratima i sajtni desni prednji stub pored prednjeg vetrobranskog stakla je udaran i nije dobro uradjen, tako da mi se cini da je i krov na tom delu izpupcen. motor mi zvuci dobro, stim sto u njemu ulje nije menjano zadnjih godinu dana, kao ni filter kisevi i sve drugo sto se radi na servisu. pa da li moze neko da mi kaze koliko bi me to kostaklo, odnosno da uradim menjanje kaiseva svih koji treba, i koji su to, kao i ulje i filter. motor kada radi na benzinu neradi ravnomerno kao na plinu, vlasnik kaze da moraju da mu se ociste dizne u karburatoru. nemam poverenja u kablove mislim da dugo nisu menjani pa me interesuje da li postoje originalni kablovi negde da se kupe, a tu je verovatno i razvodna kapa, ruka i platine i koliko bi me to kostalo. sa koliko ulaganja bih mogao da prodjem kada bi morao da zamenim sve to sto sam nabrojao, i sto bi u svakom slucaju uradio na svakom autu unapred hvala |
||
Postavljeno: 1/8/2010 22:02
|
|||
Vrh Prethodna tema Sledeća tema |
|

Opcije teme
Odštampaj temu
U nizu
Prvo Najnovije
LJUBA

malo je nezgodniji za popravke (tezi za rad) ali kad ga uradis traje...limarija mu nije sjajna ali to je kod svih japanaca...obrati najvise paznje na sasiju ...uzmi stafciger i bodi...
eee sad ako ti prilegne za srce odma ...kupuj i nadam se da cemo se videti na nekom druzenju..