|
Početna stranica foruma Srbija 4x4 Com Ostalo Ugradnja LPG boca ispod auta - mogucnost ugradnje u JGC ZJ?
|
Pregleda ovu temu:
1 Anonimnih korisnika:
Dno Prethodna tema Sledeća tema |
| |
|
|
|---|
| Autor | Niz |
|---|
|
Ugradnja LPG boca ispod auta - mogucnost ugradnje u JGC ZJ? | #1 |
||
|---|---|---|---|---|
|
Just popping in
![]() Član od: 14/10/2007
Iz
![]() |
Da li je neko imao iskustva sa ugradnjom LPG boca ispod auta a ne u gepeku - dakle kao na Nivi - ali na Jeep Grand Cherooke '95 ZJ
Da li je to uopste moguce? Ko to god nas moze da uradi? Pogledajte ovaj link: http://www.autotanks.com/Grand_Cherokee_47.html Tekst se odnosi na Grand Cherokee WJ tip zanci par godina mladji.. ubacen novi modifikovani rezervoar goriva i boce sa ukupnom zapreminom 130l za plin. LPG Tanks being installed under rear floor of vehicle ![]() New skidded 47.5 litre petrol tank installed in front of rear axle ![]() Fully Skidded Cradle & LPG tanks installed in the vehicle ![]() The completed installation MAXIMUM fuel capacity - MAXIMUM ground clearance MAXIMUM security - MAXIMUM appearance ![]() |
|||
Postavljeno: 25/10/2007 13:59
|
||||
|
Re: Ugradnja LPG boca ispod auta - mogucnost ugradnje u JGC ZJ? | #2 |
||
|---|---|---|---|---|
|
Home away from home
![]()
Član od: 19/5/2005
Iz Beograd
![]() |
uh, uh jako teško ćeš naći servis koji će biti spreman na ovu intervenciju. Ne radi se samo o ugradnji plina već i ugradnji drugog rezervoara (ko zna kog) za gorivo na koji će morati da se ubudži grandova pumpa za gorivo (potapajuća), pa instalacija, pa zaštita od lima koja će biti daleko lošija od fabričke. A možemo i da diskutujemo o bezbednosti u nedogled ...
Mislim da ti je to mnogo posla, prepravki i para za ono što dobijaš a ostaje i posle problem kod atestiranja, dalje prodaje... Kod mene u ZJ imam bocu od 80 l i dalje ima dosta mesta u gepeku i pored rezevnog točka. Drugo kod WJ rezevni točak stoji ispod poda a kod ZJ sa strane. Znači imaš verovatno manje mesta za rezervoare na tom mestu nego kod WJ. Ne razumem baš zašto bi radio ovu modifikaciju ? |
|||
Postavljeno: 25/10/2007 20:17
|
||||
Vrh Prethodna tema Sledeća tema |

Opcije teme
Odštampaj temu
U nizu
Prvo Najnovije
Danijel_M
Poseti sajt